На Вінниччині чоловік хотів продати в інтернеті ноутбук вкрадений в "Пункті незламності"

В Ладижині на Вінниччині 19 грудня працівники поліції встановили особу раніше судимого місцевого жителя, який викрав з пункту незламності рюкзак з особистими речами рятувальника. Про це повідомляє поліція Вінницької області.

Потерпілий рятувальник перебував на добовому чергуванні, коли зловмисник поцупив його ноутбук. До поліції надійшло повідомлення про вчинення крадіжки. Потерпілий розповів, що невідомий, скориставшись його відсутністю у приміщенні пункту, викрав рюкзак з ноутбуком та зник.

Як розповів керівник відділу поліції № 3 Гайсинського районного управління поліції Михайло Литвинов, поліцейські оперативним шляхом встановили особу чоловіка, підозрюваного у вчиненні злочину. Ним виявився раніше судимий за майнові злочини 36–річний місцевий житель.

Поліція розшукала чоловіка та з’ясувалось, що підозрюваний намагався продати крадену техніку на одній з платформ онлайн–оголошень. Крадене майно в нього вилучили. Тепер за злочин підозрюваному загрожує до 8 років ув’язнення.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Слідством вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру.

Фото: ГУНП у Вінницькій області


Теги: кримінал

Переглядів: 684
Поширень: 0

Останні новини