Інтерактиви, перегляд мультфільму, майстер-класи: у Вінниці розпочали роботу "Вітальні" Святого Миколая

В понеділок 19 грудня, у Вінницькій громаді свої двері відчинили "Вітальні" Святого Миколая.

У цей день Чудотворець радо зустрічав діток у кінотеатрі «Родина», а згодом у бібліотеці-філії № 1 Вінницької міської централізованої бібліотечної системи. На гостину до доброго чарівника завітали маленькі вінничани, діти-переселенці та діти військовослужбовців. Організатори заходів – Вінницька міська рада, департамент культури та заклади культури нашої громади.

Фото: Вінницька міська рада

Для відвідувачів свята у кінотеатрі «Родина» підготували концертну програму, різноманітні інтерактиви та перегляд мультфільму. А у бібліотеці-філії № 1 хлопчики та дівчатка разом з Миколаєм співали патріотичну пісню «Ой у лузі червона калина» та створювали вітальну листівку для наших хоробрих захисників. Також діти активно долучались до майстер-класу з виготовлення новорічної іграшки.

«Святкування новорічно-різдвяних свят у Вінницькій територіальній громаді є хорошою традицією і цей рік не став винятком, адже діти мають завжди відчувати любов, турботу та підтримку», – говорить директор департаменту культури Вінницької міської ради Максим Філанчук.

Святий Миколай нагадав усім дітям, що влаштування свят можливе нині завдяки нашим захисникам. На завершення заходів хлопчики й дівчатка фотографувались на згадку з Чудотворцем та отримали солодкі подарунки.



Переглядів: 766
Поширень: 0

Останні новини