Для підопічних Терцентру та переселенців з Маріуполя влаштували різдвяно-новорічний концерт

22 грудня в міському територіальному центрі соціального обслуговування відбувся різдвяно-новорічний концерт з патріотичними піснями, колядками та щедрівками. Захід спільно організували підопічні Терцентру та Вінницького учбово-виробничого підприємства Українського товариства сліпих.

Територіальний центр є одним із тих закладів міста, які чимало допомагають незрячим людям. На знак вдячності члени художньої самодіяльності Вінницького підприємства УТОС влаштували для них та переселенців з Маріуполя різдвяно-новорічний концерт.

"Таким чином ми вирішили подякувати усім працівникам нашого міського Терцентру та їхнім відвідувачам за ту щиру турботу та любов до наших людей", – говорить голова Вінницького учбово-виробничого підприємства Українського товариства сліпих Віктор Зелінський.

За артистів сьогодні були члени художньої самодіяльності Вінницького підприємства УТОС під керівництвом незрячих працівників Вінницького обласного центру культури “Щедрик”, які назвалися гуртом “Нескорені серця”.

З-поміж усіх свою авторську композицію "Молитва за Україну" виконав переселенець з Маріуполя Богдан Коваль. А підопічні Терцентру заспівали "Щедрівку".

"Сьогодні нашими патріотичними, народними та сучасними піснями хочемо підняти бойовий дух українців, подякувати Героям, які захищають нашу Батьківщину, а також вселити в українців оптимізм та віру в якнайшвидшу Перемогу", – говорить художня керівниця підприємства УТОС Наталія Слюсарчук.

Директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова подякувала відвідувачам Терцентру та членам Вінницького учбово-виробничого підприємства Українського товариства сліпих.

“Я вдячна, що є така плідна співпраця між Товариством УТОС та Терцентром. Я вдячна всім підопічним, які знаходять тут для себе заняття до душі. Ми бачимо, що кількість підопічних Терцентру збільшується, вони дорожать стосунками та знайомствами, які тут знаходять. Зараз непростий час для України. Але дивлячись на ваші “Нескорені серця” та колектив Територіального центру – я вкотре переконуюся, що наш народ незламний, нескорений і обов’язково переможе”, – додає Валентина Войткова.



Переглядів: 880
Поширень: 0

Останні новини