Корисні поради щодо інвестування в біткоїн

Проблема заощаджень полягає в тому, що вони з часом знецінюються. Щоб протидіяти цьому, потрібно інвестувати гроші, щоб їх заробляти. На щастя, на ринку біткоїнів зараз спостерігається бум. Ті, хто інвестував на початку, зараз отримують свою винагороду. Але, можливо, ще не пізно інвестувати в цю знамениту цифрову валюту. Ось корисні поради щодо інвестування в біткойн, які можуть допомогти вам почати.

Спочатку захистіть свої біткоїни

На сьогоднішній день ціна біткоїна становить близько 60 000 доларів, що робить його надзвичайно цінним товаром. На жаль, це приваблює людей зі злими намірами, які намагаються вкрасти біткоїни шахрайськими способами, такими як фішинг та хакерство. Отже, вам потрібно зберігати свої біткоїни в безпечному місці. Більш точним поняттям буде безпечне зберігання вашого приватного ключа. Тим не менш, ви завжди повинні тримати його в гаманці, який забезпечує достатній рівень безпеки. Якщо у вас накопичилася велика кількість біткоїнів, то вам обов'язково потрібно зберігати їх в холодному гаманці.

Шукайте точки входу

Через низку факторів, таких як регіональна політика і поточний економічний клімат, біткойн є надзвичайно волатильним. Якщо ви подивитеся на його цінову динаміку, то побачите величезні зміни в ціні за невеликий період. Лише у квітні його вартість впала приблизно до 50 000 доларів, а в травні знову підскочила до 60 000 доларів. Шукайте ці цінові коливання, щоб знайти точки входу на ринок. Купуйте, коли ціна падає, і продавайте, коли вона досягає піку. Зберігайте різницю як прибуток, і ви готові до роботи.

Розробити інвестиційну стратегію

Ви не можете просто зануритися в біткоїн і припустити, що все вийде. Ви повинні мати чіткі цілі на увазі; інакше ви в кінцевому підсумку відкусите більше, ніж зможете прожувати. Хороша практика полягає в тому, щоб інвестувати тільки ту суму, яку ви готові втратити. Не виходьте за рамки цього і отримуйте прибуток, як тільки досягнете своїх цілей.

Подумайте про диверсифікацію свого портфеля

Однією з найкорисніших порад для інвестування в біткойн є диверсифікація. З огляду на невизначеність з будь-яким інвестиційним активом, ви не можете покладатися на нього для отримання бажаних результатів. Тому вкрай важливо, щоб ви розглянули різні способи розподілу ризику. Ви можете зробити це, інвестуючи в інші класи активів або скористатися перевагами фінансових деривативів на біткойн. Наприклад, CFD на біткойн дозволяють спекулювати на ціні без необхідності володіти біткойнами і забезпечують більший вплив на ринок, використовуючи кредитне плече.

Слідкуйте за розвитком подій

Біткойн сильно залежить від зовнішніх факторів через свою популярність серед роздрібних інвесторів. В результаті багато хто відкрито спекулює на онлайн-форумах і платформах соціальних мереж. Twitter є, мабуть, найбільш корисним в цьому відношенні. Це відмінний спосіб не відставати від "китів" біткоїна, таких як Ілон Маск. Вони, по суті, розбурхують ринок заради своєї вигоди, але це можливість і для вас приєднатися до них.

Що таке криптомат: для чого він потрібен?

Іноді трапляються ситуації, що не залежать від нас. 

Так, наприклад, іноді може не спрацювати банкомат для зняття готівки, а вам необхідно отримати готівку саме в цей момент й не може бути інакше. 

Що робити в такій ситуації?

Шукати, мабуть, інший банкомат?

Але це може зайняти достатньо тривалий час, а гроші вам необхідно зняти зараз та, наприклад надіслати на картку або поповнити свій криптогаманець, або надіслати кошти знайомому або родичам.

Ситуації можуть бути різними, очевидно. Але до чого це?

До того, що іноді, простіше за все зняти готівку з криптомату, або, як його ще називають, біткоїн банкомат в Україні.

Так, наприклад, якщо не працює звичайний банкомат, можна зняти готівку у спеціальному біткоїн банкоматі Shitcoins.club та отриману готівку надіслати за потребою вашому родичу або знайомому.

Також, можна навпаки, маючи готівку, купити біткоїн у криптоматі й надіслати криптовалюту вашому знайомому або родичу. Для цього, необхідно знати дійсний номер криптогаманця отримувача.

Ситуацій дійсно багато, в яких можна використовувати криптомат.

Криптомат це пристрій, який можна використовувати як для зняття готівки з біткоїн гаманця, так і для поповнення вашого біткоїн гаманця. Все це можливо зробити за декілька хвилин користування біткоїн банкоматом Shitcoins.club

Що таке криптомат від Shitcoins.club ?

По-перше, це 0% комісія на купівлю й продаж криптовалюти. У той час як середня комісія на криптобіржах за даними CoinATMradar може становити від 8 до 15%.

Про те, де саме можна та як купити біткоїн в Україні з 0% повідомляється у соціальних мережах Shitcoins.club

Тут можна купити криптовалюту: USDT (bitomat atm), BTC, LTC, TRX та ETH (bitomat eth, bitomat ethereum).

Також, варто відзначити, що це дійсно швидкий спосіб купівлі та продажу криптовалюти: це може зайняти близько 2 хвилини вашого часу. Просто й легко.

Як знайти криптомат (біткоїн банкомат Україна) та зняти готівку?

Так звані серед досвідчених купців криптовалюти “BTC ATM” можна використовувати для зняття готівки та навпаки, для поповнення криптогаманця за готівку у криптоматі.

Криптовалюту зараз можна купити як онлайн, так і офлайн, у біткоїн банктоматах.

Криптомати представлені в різних містах Європи та в Україні (bitcoin atm ukraine). Так, наприклад, є:

криптомат Київ (bitcoin kiev або bitcoin atm kiev) криптомат Львів криптомат Гданськ криптомат Харків криптомат Черкаси криптомат Варшава криптоматы у Москві криптомат Краків криптоматы у Польщі

Криптомат біткоїн (crypto atm), це достатньо комфортний, швидкий та простий спосіб купівлі або продажу біткоїн (криптовалюти).

Щоб знайти криптомат (kriptomat) для купівлі або продажу криптовалюти (у тому числі біткоїн) можна скористатися спеціальною мапою на сайті Shitcoins.club де ви знайдете повний перелік криптоматів, що знаходяться в різних містах.

Де купити криптовалюту?

Існують різні способи купівлі криптовалюти. Серед них можна відмітити наступні:

можна купити криптовалюту офлайн;

Цей спосіб підходить для тих, хто хоче купити криптовалюту за готівку. Для цього, необхідно знайти криптомат за допомогою якого ви зможете купити криптовалюту.

купити криптовалюту за допомогою онлайн обмінника;

В інтернеті представлена купа різних онлайн обмінників. Перед їх використанням обов’язково ознайомтесь з інформацією щодо їх використання. Зверніть увагу на те, як саме проходить процес купівлі криптовалюти та що для цього необхідно. Також, рекомендується ознайомитись із відгуками щодо того чи іншого онлайн обмінника.

використовуючи спеціальний електронний термінал;

За допомогою цього способу можна купити криптовалюту за готівку. Але такі термінали можуть бути представлені не у всіх містах. Тож у деяких випадках може статись так, що ви не зможете знайти термінал для купівлі криптовалюти.

використовуючи P2P-платформу; купити криптовалюту використовуючи спеціальну криптобіржу.

Зараз існує багато бірж які пропонують купити та продати криптовалюту. Серед них існують як перевірені, так і не перевірені біржі для купівлі та продажу криптовалюти. Тож перед використаннях криптобіржі, обов’язково перегляньте детальну інформацію щодо біржі, перегляньте відгуки про неї та які умови використання пропонує та чи інша криптобіржа.

Що собою уявляє кожен з цих способів для купівлі криптовалюти?

Кожен хто хоче купити криптовалюту, наприклад в грн, має в першу чергу ознайомитись та підібрати для себе найпростіший та найзрозуміліший спосіб, щоб купити або продати криптовалюту.

Остаточна порада

Інвестування в будь-який актив, в тому числі і в біткоїн, має свої невід'ємні ризики. Ви повинні знати, як працює ринок, перш ніж виходити на нього. Починайте повільно, не інвестуйте те, що ви не можете собі дозволити. Ви побачите, що спочатку все починається повільно, але в міру того, як ви отримуєте більше прибутку, ви можете збільшити суму інвестицій, в свою чергу збільшуючи прибутковість. Вище наведені лише деякі з порад щодо інвестування в біткоїн, тому завжди продовжуйте вивчати цю валюту і будьте в курсі подій, якщо ви серйозно розглядаєте можливість інвестування. 

У цій статті ми розберемося, що таке криптомат та як ним користуватися. Також, розберемося у яких випадках корисно користуватися криптоматом та для чого він призначений. Які основні особливості його користуванням та як заробити на біткоїнах в Україні у 2022 році.


Переглядів: 2186
Поширень: 0

Останні новини