Xbox Series X: швидка та потужна консоль

Xbox Series X є ігровою консоллю дев’ятого покоління від компанії Microsoft. Технічні параметри ігрової системи дають безліч переваг в геймінгу. Час на завантаження нових епізодів значно скоротився, а перемикання між іграми проходить миттєво та дозволяє почати гру з попереднього закінчення. Доступні формати відтворення — 4к та 8к — видають деталізоване та реалістичне цифрове зображення.

Придбати Xbox Series X в RetroMagaz — це отримати якісну та оригінальну ігрову консоль. Така приставка стала пристроєм нової генерації та дозволяє грати в інноваційному форматі. Консоль має зворотну сумісність з тисячами ігор, розроблених для попередніх поколінь приставок Xbox. Нова модель має підвищені характеристики завантаження, роздільної здатності, стабільності кадрової частоти.

Вигляд та характеристики Xbox Series X

Xbox Series X стала потужнішою, ніж її попередники, в 4 рази по всіх параметрах. Інженери компанії-розробника оснастили консоль особливою архітектурою пам’яті, збільшивши об’єм оперативки. А модифікований SSD може діяти як віртуальна оперативна пам’ять.

Дизайн

Лаконічний та монолітний дизайн консолі як би говорить про її збільшені швидкісні та продуктивні можливості. Класичний паралелепіпед, де верхня поверхня вкрита круглими отворами, можна розташувати горизонтально чи вертикально. Всередині розташовано доволі великий кулер та випаровувальну камеру. Рівень шуму вважається низьким, хоча охолоджувальна система добре виконує свої функції.

Охолодження побудовано за паралельним типом за допомогою 3-х повітряних каналів. Цей тип дає рівномірний розподіл повітря та зберігає внутрішні деталі прохолодними, водночас не створюючи шум.

Розділена материнка

Материнська плата розділена на 2 частини, що надає підвищену вихідну міцність, а також запобігає перегріванню деталі. Сама консоль встановлюється на прогумовану поверхню, а кулер прикручений до алюмінієвого шасі на гумовому демпфері. Це попереджає вібрацію. Самі материнські плати, блок живлення та оптичний привід, системи охолодження та радіатор стягнуті гумовою стрічкою. Це все забезпечує надійне та тихе охолодження.

Збільшити продуктивність ігрової консолі дозволили такі інновації:

центральний процесор AMD Ryzen — 8 ядер, 16 потоків, 3,8 ГГц частоти; відеокарта Radeon Navi; NVMe SSD на 512 Гб.

Xbox Series X не тільки ідеально виглядає. Відтворюється реалістичне зображення завдяки технології рейтрейсингу. Це дає відчуття динамічних та живих ігрових світів. Щасливі власники Xbox Series X отримають неймовірні емоції від ігор.


Переглядів: 634
Поширень: 0

Останні новини