Двоє людей загинули у ДТП на Вінниччині

Поліція Вінницької області встановлює обставини автопригод, у яких минулої доби загинули двоє людей. Про це йдеться у повідомленні Національної поліції.

ДТП стались у Вінницькому та Жмеринському районах, в результаті аварій загинули двоє людей.

Поліція розпочала кримінальні провадження за фактами автопригод.

Увечері, близько 22:45 на автодорозі в селі Якушинці сталась аварія. Автомобіль Mercedes Benz Sprinter зіткнувся з пішоходом. За попередньою інформацією, 31–річний водій мікроавтобуса, мешканець Хмельницької області, допустив наїзд на чоловіка, який перетинав проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок цього, 57–річний місцевий житель від отриманих травм загинув на місці.

Фото: Національна поліція

Ще одна автопригода сталась у Жмеринському районі між населеними пунктами Копайгород та Українське близько 21:30. 30-річний водій «ВАЗу», рухаючись автодорогою, не вибрав безпечної швидкості, з’їхав у кювет, де зіткнувся з деревом.  У результаті, кермувальник отримав травми несумісні з життям.

Слідчі призначили ряд експертиз. Транспортні засоби помістили на арештмайданчик.

За фактами автопригод слідство розпочало кримінальні за статтею порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.  Санкція за цією статтею передбачає позбавлення волі на строк до 8 років.


Теги: ДТП

Переглядів: 1088
Поширень: 0

Останні новини