“Емоційний SOS”. Для підопічних міського центру соцслужб у Вінниці організували навчальні курси

Курси “Емоційний SOS” влаштовують у Вінниці для дітей, які перебувають під опікою Вінницького міського центру соціальних служб, на базі релігійної місії “Карітас-Спес-Вінниця”.

Провідна фахівчиня з соціальної роботи міського центру соціальних служб Галина Тишкевич розповідає, що емоції допомогають людям жити та розвиватися, набувати важливого досвіду прийняття, розуміння та співпереживання.

“Зустрічі відвідують діти, які перебувають під опікою Вінницького міського центру соціальних служб, а також ті дітки, які бажають краще пізнати себе та свій емоційний світ”, – додає Галина Тишкевич.

Директор релігійної місії “Карітас-Спес-Вінниця” римо-католицької церкви Євген Маркевич стверджує, що емоції – це дуже важлива частина життя і важливо уміти їх приймати і переживати, особливо під час війни.

“Може здатися, що для нас, людей, важливі лише позитивні емоції: радість, щастя, захоплення… Та це не так. Потрібно вміти розпізнавати і вміти переживати також і смуток, тугу, горе, відчай і страх”, – додає Євген Маркевич.

Щопонеділка й щовівторка волонтери-психологи Роксана Решетник та Ангеліна Дроздова разом із Галиною Тишкевич в ігровій формі допомагають дітям вчитися розуміти і висловлювати свої емоції, показують, як із ними впоратися та як направити їх у правильне життєве русло.

“Курс “Емоційний SOS” триває 10 занять. Такі курси безперервно тривають з вересня і будуть продовжуватися доки є охочі. Якщо ви помітили, що вашим дітям потрібна емоційна підтримка й у цьому може допомогти проходження курсу “Емоційний SOS”, ви можете звернутися до міського центру соціальних служб”, – зауважує Галина Тишкевич.



Переглядів: 1069
Поширень: 0

Останні новини