У Козятинській громаді сьогодні День Жалоби – 4 січня в останню путь проводжають двох захисників

Сьогодні, 4 січня в Козятинській громаді, що на Вінниччині, оголошено День Жалоби.  В останню путь проводжають  двох військовослужбовців - Ігоря Козяревича та Олександра Олейнічука. Про це повідомляє Козятинська ТГ.

На знак шани й скорботи за загиблими приспустять Державні Прапори України із чорною стрічкою, на всіх будинках та адмінбудівлях.

Громадське прощання із Героями, що віддали свої життя у боях за незалежність та свободу України, відбудеться о 12:00 на площі Героїв Майдану. Всіх бажаючих закликають приєднатися до пам’ятної панахиди та провести воїнів-земляків в останню путь.

Олейнічук Олександр Олександрович  1987 р.н., солдат парашутно-десантного батальону загинув 27 грудня 2022 року в населеному пункті Краснопопівка Луганськоі області.  Вірний військовій присязі, він захищав Україну у найгарячішій точці фронту, де велися запеклі бої, віддав життя засвободу кожного з нас. У Героя залишилися син, батько та родина.

Козяревич Ігор Володимирович 1979 р.н. служив водієм-електриком взводу звукометричної розвідки військової частини в місті Покровському Донецької області. Воїн був вірний військовій присязі та захищав Україну, її свободу та незалежність до останнього.  Його життя обірвалося 2 січня 2023 року. У героя залишилися дружина та доньки.

Глибокі співчуття рідним та близьким загиблих...

Вічна та світла пам’ять Героям!



Переглядів: 1277
Поширень: 1

Останні новини