Чоловіче зимове взуття: на що звернути увагу

Зима — особлива пора року. Низькі температури, слизькі тротуари, часті опади, снігопади — такі умови спроможне витримати не кожне взуття. Яким вимогам має відповідати чоловіче зимове взуття, якими мають бути матеріали та їхня будова — запитання, в яких варто розібратись.

Які матеріали використовуються у виробництві зимового взуття

Немає сумніву, що зимове взуття має бути зручним, якісним, а також виконувати свої основні функції — зберігати тепло та не пропускати вологу. У складних погодних і дорожніх умовах стане в пригоді суцільна підошва з міцним протектором і утепленою підкладкою всередині взуття.

Ідеальне зимове чоловіче взуття впорається не тільки з великими перепадами температур, але і з сіллю і піском на засніжених тротуарах. Це спроможні забезпечити високоякісні матеріали, з яких виготовляється чоловіче зимове взуття. У виробництві використовуються:

натуральна шкіра; нубук; замша.

Взуття з цих матеріалів — це не тільки зручність і комфорт при носінні, але і довговічність. Такі чоловічі зимові черевики прослужать не один сезон, особливо якщо за ними правильно доглядати. Найкращі моделі можна знайти в асортименті брендів Wrangler, Jack Wolfskin, Manul, Northland.

Особливості зимового взуття

Коли за вікнами мороз і сніг, додатковий утеплювач та стійка підошва, яка убезпечує від падінь на слизькій дорозі, стають особливо важливими компонентами зимового взуття.

Утеплення

В морозну погоду найкраще підійде зимове взуття з хутряним утеплювачем. Натуральна чи синтетична овчина створює тепловий прошарок, який спроможний витримати навіть міцні морози. М’якість та адаптивність до стопи такого утеплювача створюють додатковий комфорт.

У взутті для зимових походів кращим рішенням стане утеплення сучасними високотехнологічними матеріалами. Наприклад, мембранним матеріалом TEXAPORE ECOSPHERE PRO, який зберігає тепло та забезпечує циркуляцію повітря. В багатьох моделях використовується додаткова флісова підкладка.

Підошва

Найкращим варіантом буде підошва, виготовлена з якісного матеріалу, який гарантує оптимальне зчеплення. Це може бути гума з різнонаправленим малюнком протектора. Наприклад, протектор гумової підошви ALL-TERRAIN є достатньо жорстким для того, щоб гарантувати стійкість навіть на льоді та замерзлому камінні. Підошва VIBRAM, завдяки продуманій конструкції та особливій формі протектора, забезпечує надійне зчеплення зі слизькою поверхнею. Ціпка підошва Phylon з гумою RB від бренду Hi-Tec відзначається продуманістю найдрібніших деталей.

Чоловічі зимові кросівки

Тим, хто взимку не відмовляється від фізичної активності й виходить на бігові тренування на вулицю, необхідно подбати про відповідне взуття. Для активних чоловіків підійде зимове спортивне взуття ASICS, Puma або іншого популярного бренду, що спеціалізується на виробництві кросівок і кед. Ідеальними будуть моделі з Gore-Tex, адже вони забезпечують повний тепловий комфорт і залишають ноги сухими.

Зима дарує багато нових вражень та розваг. Вдало підібране взуття сприятиме отриманню від цієї пори тільки позитивних емоцій.


Переглядів: 1544
Поширень: 3

Останні новини