Вінницькі захисники на фронті отримали комп'ютерне обладнання для аеророзвідки

Один із підрозділів територіальної оборони ЗСУ у Вінницькій області отримав комп'ютерне обладнання, яке допоможе здійснювати аеророзвідку. Техніку придбали за донати депутатів міської ради.

10 січня міський голова Сергій Моргунов зустрівся з командиром підрозділу та передав для військових ноутбук, котрий допомагатиме здійснювати спостереження за ворогом.

Вінниця та вінничани постійно підтримують Збройні Сили України у боротьбі з порогом, від самого початку повномасштабної війни: коштами, провізією, технікою та обладнанням. 

Інформація щодо потреб військових надходить оперативно через Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб, який тримає комунікацію з підрозділами і точно знає, де та на яку допомогу чекають найбільше.

Цього разу на озброєнні наших захисників з’явиться додаткове обладнання, що допоможе забезпечити якісне проведення аеророзвідки ворожих позицій.

«Це обладнання – внесок всієї територіальної громади у нашу Перемогу», – зазначив Вінницький міський голова Сергій Моргунов, вручаючи ноутбук, а також павербанки для військових.

Слов’янськ, Ізюм, Куп’янськ…, де б не довелось воювати – усюди військові відчували допомогу рідного міста і за це дуже вдячні, каже командир та наголошує: «Я не раз казав, якщо б за нашою спиною не було надійного тилу, який створили громади, волонтери, прості люди, держава – нам було б складно. А так, коли ми усі разом – виклики вдається долати».

Командир додає, що на новий потужний комп’ютер у підрозділі чекають із нетерпінням. Він дозволить отримувати більш чітке зображення.

«Ця війна – боротьба технологій. Перемагає той, хто краще забезпечений, а наукових знань у наших бійців вистачає. Вони сміливці та відчайдухи, готові робити усе від них залежне задля захисту України», – говорить військовий.

Під час зустрічі Сергій Моргунов поцікавився рівнем забезпеченості захисників, яка допомога наразі найпотрібніша та запевнив, що Вінниця й надалі їх всебічно підтримуватиме.


Теги: війна

Переглядів: 876
Поширень: 0

Останні новини