В Ладижинській громаді надзвичайний стан: місто залишилося без опалення

В Ладижинській громаді, у зв'язку із відсутністю теплопостачання оголосили надзвичайний стан. Людей просять заощаджувати електроенергію.

Виконувач обов'язків міського голови Ладижина Олександр Коломієць звернувся до мешканців міста із проханням мінімізувати використання потужних електроприладів і не зливати воду з радіаторів опалення. Людям нагадують про роботу пунктів обігріву, в котрих можна зігрітися, зарядити мобільні пристроії та скористатися інтернетом. В таких пунктах є питна вода та гарячий чай; працюють вони за такими адресами:

міська лікарня; ліцей номер 1; Ладижинська міська рада; Намет на площі Фонтанів; ДПРЧ 30 (базарна площа); Телерадіокомпанія «Тодор» за адресою вул. Будівельників, 17 ( час роботи пункту з 8:00-18:00); Намет біля магазину «Козачок» за адресою вул. Піонерська, 22.

Мешканців Ладижина закликали зберігати спокій та не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

В Ладижинській міській лікарні працює котельня на дровах, там цілодобово функціонує пункт обігріву. 

Як зазначив президент Володимир Зеленський у вчорашньому вечірньому зверненні, 15 січня було завдано чергового масованого ракетного удару по наших містах. Зокрема йдеться про Київ, Харків, Кривий Ріг, Одесу, Дніпро, Вінницю та Ладижин, Бурштин, Хмельницький та інші міста.

Нагадаємо, що в листопаді 18 тисяч ладижинців залишилося без опалення після обстрілу ТЕС. Тоді у місті оголошували надзвичайну ситуацію воєнного характеру. 


Теги: війна

Переглядів: 1286
Поширень: 1

Останні новини