У Вінниці чоловік повідомив в поліцію про замінування свого місця роботи

У Вінниці чоловік повідомив про замінування офісного центру, в якому працював, заздалегідь спланувавши свій злочин. Його затримали працівники поліції та СБУ, про це повідомляє ГУНП у Вінницькій області.

Повідомлення про замінування до поліції надійшло близько 9 години. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, інші профільні служби. Приміщення обстежили, евакуювали з установи 70 людей. За результатами перевірок жодних небезпечних предметів не вияили.

У ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу «мінера». Ним виявився 23-річний уродженець Гайсинського району, працівник одного з офісів цього ж центру.

Відомо, що чоловік заздалегідь спланував злочин. Для дзвінка щодо «замінування» він купив нову сімкарту та телефон. Задля алібі, чоловік із власного телефону надіслав додаткове повідомлення, ніби-то він чув, як хтось мінував центр.

Зловмисника затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Поліція встановлює мотив та можливі причини такого вчинку.

За фактом неправдивого повідомлення про замінування слідством розслідується провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України. За таке правопорушення затриманому загрожує до 6 років ув’язнення.


Теги: кримінал

Переглядів: 1100
Поширень: 0

Останні новини