У Вінниці на Немирівському шосе автомобіль збив 71-річну жінку

Вчора, 18 січня у Вінниці сталася ДТП за участю водія та пішохода. Про це повідомляє Нацполіція у Вінницькій області. Крім того, цього дня на Вінниччині трапилися ще дві дорожньо-транспортні пригоди, які розслідує поліція.

Близько 17.20 у Вінниці, 57-річний водій на ватомобілі  Renault Duster, рухаючись по вул. Немирівське шосе допустив наїзд на перехресті на 71-річну місцеву жительку. Вона перетинала проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу. Жінку ушпиталили до лікарні. 

Ще одна аварія трапилася в Ладижині. 49-річний водій автомобіля Skoda Oktavia не надав перевагу у русі, зуткнувшись із автомобілем Nisan Tiida. За кермом автівки перебував 35-річний ладижинець. Водія Nisan Tiida госпіталізували до медзакладу.

Крім того, в Тульчинському районі 25-річний водій Mercedes-Benz Sprinter збив жінку на нерегульованому пішохідному переході. Потерпілу 72-річну місцеву жительку госпіталізовано до лікарні.

Всі транспортні засоби в цих ДТП помістили на арештмайданчики.

За цими фактами слідчими розпочато досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція за таке передбачає до 3 років обмеження волі.


Теги: аварія ДТП

Переглядів: 1156
Поширень: 0

Останні новини