Рейтинг букмекерів в Україні: навіщо він потрібен

В Україні представлено чимало букмекерських контор і постійно з'являються нові. Розібратися в тому, яка з них підійде самостійно дуже складно. Тому варто скористатися спеціальними рейтингами.

Що враховується під час складання рейтингу букмекерів в Україні

Звичайно, критеріїв досить багато, але основних - п'ять:

коефіцієнти - аналітики враховують усі від відсотка маржі до власне величини коефіцієнта; надійність - досвід роботи у сфері беттинг дійсно важливий; варіативність ставок - що їх більше пропонується, краще для гравців; лайв-сервіси - ставки в режимі онлайн прямо під час матчів дуже популярні, а БК, яка заслуговує на увагу, обов'язково враховує побажання клієнтів; зручність - якщо відвідувачеві важко розібратися в тому, як робити ставки, навряд чи варто довіряти букмекеру.

Також експерти беруть до уваги наявність мобільної версії та онлайн-підтримки, простоту виведення виграшів та інші моменти.

Для чого потрібен рейтинг

При складанні рейтингу враховуються такі важливі фактори, як надійність сайту, глибина розпису та широта лінії, а також коефіцієнти ставок та вітальні бонуси.У результаті людям, які хочуть робити ставки спокійно та безпечно, пропонується топ, куди входять як букмекери, які давно працюють на ринку, так і нові ресурси.

Рейтинг має кілька вагомих переваг. І найголовніше – це об'єктивність: оцінку робить кілька незалежних експертів, результат роботи яких підсумовується.

Друга перевага - це широта охоплення - до рейтингу включаються навіть букмекерські контори, що нещодавно з'явилися. А оскільки він оновлюється регулярно, беттери можуть розраховувати на актуальність інформації. І остання перевага полягає в тому, що гравець отримує інформацію комплексно та у зручній формі.

Так, беттери можуть побачити, чи має букмекерська контора ліцензію – її наявність говорить про законність діяльності організації та, відповідно, про захищеність прав відвідувача. Також рейтинг дає можливість вивчити правила букмекера та одразу оцінити, що потрібно буде врахувати гравцю.

Джерело: https://meta.ua/bookmakers/


Переглядів: 838
Поширень: 0

Останні новини