Живий "Ланцюг незламних" організували у Вінниці до Дня Соборності

Сьогодні, 20 січня, вінничани організували патріотичний захід до Дня Соборності України. Його провели на локації набережна Roshen, за сприяння відділу молодіжної політики ВМР та Вінницької молодіжної ради.

До заходу долучилися більше 200 учасників, зокрема, студенти, волонтери, військові та активісти. Взявшись за руки, учасники акції нагадали про події, які відбувались 104 роки тому.

«Сьогоднішнім заходом ми мали на меті нагадати молоді про світлу сторінку в історії нашої держави, якою став акт злуки ЗУНР та УНР. Саме ланцюг незламних, який ми сьогодні створили нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за вільну Україну», – сказала голова Вінницької молодіжної ради Таїсія Дембовська.

З великою вдячністю за активність та небайдужість, до учасників заходу звернулась начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак.

«Цьогоріч ми стали ще сильнішими. Нас згуртувала війна. Військові, волонтери, лікарі, підприємці, і просто небайдужі люди, кожен на своєму місці щоденною працею наближають перемогу України. А створений молоддю ланцюг незламних – це символом нашої єдності та соборності! Ми сильний та витривалий народ, якому під силу все! Ми вистоїмо та відбудуємо», – додала вона.


Переглядів: 1857
Поширень: 1

Останні новини