Як та що купувати на Taobao

Багато хто з українців знає, наскільки вигідно замовляти товари в Китаї. На внутрішньому китайському ринку продукція пропонується за низькими цінами, але коли товар доїжджає до магазинів, його вартість збільшується у кілька разів. Один з найвідоміших китайських маркетплейсів — сайт Taobao, який віднедавна став популярним і в Україні. Давайте розглянемо, як купувати на Taobao, щоб отримати найбільшу вигоду та уникнути клопотів із замовленням та доставкою.

Асортимент товарів на Таобао

Популярність сервісу Таобао зумовлена в тому числі й колосальним вибором різноманітної продукції. Торговельна площадка пропонує товари наступних категорій:

    Одяг, білизна, взуття — жіноче, чоловіче, дитяче, підліткове. Тут можна придбати будь-які речі незалежно від сезону (влітку теплий верхній одяг, взимку легкі літні речі тощо).  Сумки, портфелі, рюкзаки та різні аксесуари (косметички, портмоне, ремені, чохли для смартфонів та інше). Предмети інтер’єру — меблі, декор, домашній текстиль, освітлювальні прибори, побутові товари, посуд. Товари для гігієни та краси — косметика, засоби для догляду, шампуні, гелі для душу тощо. Зокрема на Таобао можна придбати унікальну азіатську косметику — корейську, китайську, японську. Побутова техніка, електроніка, гаджети, інструменти, обладнання, матеріали.

Звісно, це не весь перелік товарів, які можна придбати на Таобао. Тут можна знайти навіть дуже рідкісні речі та унікальні вироби, які не продаються більше ніде.

Надійний посередник для шопінгу на Таоbао

Купувати в Китаї вигідно, але є одна складність: покупцеві важко розібратись у схемі викупу товарів, не знаючи китайської мови. Зазвичай це займає багато часу та спричиняє певні ризики: можна щось не зрозуміти, вибрати не той товар, наплутати з характеристиками чи оплатою, не розгледіти шахрайства тощо. Всі ці проблеми допоможе вирішити надійний посередник — компанія Meest China. Щоб здійснити покупку через наш сервіс, достатньо виконати простий алгоритм:

пройти реєстрацію; обрати товар; зробити оплату; дочекатися товари на складі; оформити відправку посилки; отримати замовлення у своєму місті.

Логістична компанія Meest China пропонує не тільки послуги посередництва, але й вигідну доставку посилок та вантажів в Україну. Скористайтеся допомогою професіоналів, щоб позбутися будь-яких клопотів та зберегти власний час!

Переваги доставки від Meest China

Приємність від вигідної покупки в Китаї може затьмарити занадто довга або неякісна доставка, а також нечесні тарифи (інколи компанії обіцяють одну вартість транспортування, але по факту виходить інша — вища). Уникнути неприємностей допоможе надійний перевізник, який суворо дотримується термінів та безпеки транспортування, встановлює фіксовані ціни. Транспортна компанія Meest China — професіонал своєї справи із заслуженою репутацією, яка максимально відповідально ставиться до кожного клієнта та надає додаткові послуги (оформлення документації, консолідація, посилене пакування тощо).


Переглядів: 2980
Поширень: 6

Останні новини