Безкоштовний курс «Основи графічного дизайну» проведуть у Вінниці

У Вінниці пройде безкоштовний курс "Основи графічного дизайну". Захід проводять за підтримки ГО "Дівчата" у партнерстві з міжнародною організацією World Vision та за фінансового сприяння ADH, реалізують проєкт "Підтримка ВПО в Україні".

Заняття будуть проходити по четвергах: 2, 9, 16 та 23 лютого, з 16:00 по 18:00, у креативному просторі "Level 80",  що знаходиться на вул. Магістратська, 80. Викладатиме професійний графічний дизайнер Тоха Вадим. 

Начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак розповіла, що програма курсу триває від простого до складного та базується на практиці. 

«Усі учасники заходу зможуть дізнатись: теорії поєднання кольорів і побудові логотипів, структурі візуалу, створенню й оформленню бази для інстаграм акаунту, але це лише мала частина того, що на вас чекає», – зазначає пані Юлія.

Захід орієнтований на молодь із числа ВПО. Вік: 16+ Участь можлива за умови попередньої реєстрації за тел.: 067 30 62 854 (Таїсія). Взяти участь можна лише, якщо є власний ноутбук.


Теги: освіта

Переглядів: 912
Поширень: 0

Останні новини