Aгентство ООН у справах біженців доправило у Вінницю вантаж допомоги

Нещодавно до колективного центру проживання ВПО, що знаходиться на базі одного із ПТНЗ,  надійшов вантаж допомоги від УВКБ ООН. Цього разу у Вінницю доправили меблі: ліжка, комоди, приліжкові тумби, столи, шафи, табурети, дзеркала, прасувальні дошки, сушарки для одягу та інші потрібні речі.

Директор ПТНЗ Валерій Дяків розповів, що в гуртожитку закладу освіти із перших днів повномасштабної війни проживають переселенці. 

«Перші переселенці були у нас вже 24 лютого, але з часом у 18 кімнатах завдяки міжнародній неурядовій організації Acted, був зроблений капітальний ремонт, куди й наразі встановлять отримані меблі. Після повного облаштування переселенці переїдуть до цих кімнат», — сказав пан Валерій. Також він подякував партнерам за отриману допомогу, яка сьогодні є важливою, як ніколи.

«Така підтримка — це дуже доречно і важливо, адже у цьому вантажі меблі і, наразі, це дуже цінно. Оскільки зараз, коли ми зовсім не маємо коштів, то потребуємо допомоги. Відтепер ми будемо забезпечені мінімальними потребами, щоб проживати в комфортних умовах. Ми неймовірно вдячні за те, що у нас є дуже гарне житло, з якісним ремонтом та меблями», — розповіла переселенка з Донецької області Юлія Гость.


 



Переглядів: 1030
Поширень: 0

Останні новини