З початку року до зведеного бюджету від платників Вінниччини надійшо майже 9,7 млрд грн

За січень-вересень 2018 року до зведеного бюджету від платників Вінниччини надійшло майже 9,7 млрд грн платежів, що контролюються органами ДФС. Зазначена сума на 20 відсотків або на 1,6 млрд грн більша, ніж сплачена у відповідному періоді минулого року. Про це повідомляє начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський.

Посадовець зауважує, що з усіх бюджетних надходжень 9 місяців звітного року, до державного бюджету надійшло понад 4,2 млрд грн. Місцевий бюджет за цей час отримав майже 5,5 млрд грн податків, зборів та інших платежів.

При цьому зберігається позитивна тенденція за надходженнями. Так приріст платежів проти аналогічного звітного періоду 2017 року до держказни склав 16,1% або 585,1 млн грн. За перерахованою до місцевого бюджету сумою перевищення проти минулорічного становить 23,8% або майже 1,1 млрд грн.

Руслан Осмоловський підкреслює, що підтримувати такий темп вдається, насамперед завдяки сумлінності платників податків Вінниччини та різноплановим сервісам, послугам і заходам, що максимально спрощують умови роботи легального бізнесу регіону.




Переглядів: 1359
Поширень: 0

Останні новини