Аномальний лютий. Якою буде погода у Вінниці в останній місяць зими

Протягом цієї зими у Вінниці було зафіксовано температурний рекорд. Аномально тепла погода спостерігалася і в інших регіонах України. 

Синоптики, зазвичай, не беруться прогнозувати погоду більше ніж на тиждень. Проте, щодо лютого місяця 2023 року, за попередніми розрахунками, стверджують, що він буде теплішим, ніж минулого року.

Зокрема, за даними Укргідрометеоцентру, в лютому 2023 року середня місячна температура по Україні буде від 3° морозу до 2° тепла. Синоптики зазначають, що це на 1.5-2° вище за норму. При цьому, місячна  кількість  опадів – в межах  норми.

В останні дні січня, 30-31 числа, в місті Вінниця буде хмарно із проясненнями, можна очікувати невеликого мокрого снігу. Вночі позначка термометра опуститься до 4-6° морозу, вдень підніметься до 1° тепла. 

В середу, 1 лютого, Вінницький обласний центр гідрометеорології знову передбачає опади у вигляді мокрого снігу та ожеледицю на дорогах. Нічна температура до -5°, денна до +4°. У наступні кілька днів різкої зміни погоди також не прогнозують. 

За даними погодних інтернет-ресурсів, в першій половині лютого у Вінниці буде переважно хмарно, періодично сніжитиме. Але з середини місяця потеплішає та вийде сонечко.

Фото: погода у Вінниці на місяць / gismeteo


Теги: погода

Переглядів: 2394
Поширень: 1

Останні новини