Вінницькі волонтери передали пічки-буржуйки та інвентар для 120 бригади ТРО

Пічки-буржуйки, 800 лопат, 300 сокир передали бійцям 120 бригади територіальної оборони волонтери у рамках діяльності Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

«До збору допомоги долучився соціально відповідальний бізнес, депутати Вінницької міської та обласної рад. Допомога призначена для вінницьких військовослужбовців,» - розповів координатор Гумштабу, секретар Вінницької міськради Павло Яблонський.

Робота на волонтерському фронті не зупиняється ані на мить. Пічки не лише зігріватимуть бійців 120 бригади, з їхньою допомогою можна приготувати їжу та теплі напої, а також висушити речі. Інвентар, який спрямують вінницьким захисникам потрібен для облаштування бліндажів та бойових позицій.

«Ми системно працюватимемо над допомогою війську аж до нашої перемоги! Наблизити її - наша основна задача!» - підкреслив перший заступник голови Вінницької обласної ради та Координатор Гумштабу Володимир Кістіон.

Нагадаємо, що березні 2022 року з ініціативи Вінницького міського голови Сергія Моргунова та голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового було створено Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб, який очолив Володимир Гройсман.

Відтоді волонтери Гумштабу забезпечували медикаментами, продуктами харчування, побутовими речами всіх, хто потребував допомоги. Вантажі відправляли у різні регіони України. Доставляли й спорядження для військових безпосередньо на фронт. 

В грудні минулого року започаткували три проекти «Тепло від дому до окопу», «Пакунок по догляду за малюком» та «Подаруй  військовому смак домашнього тепла». Наразі Гуманітарний штаб продовжує об’єднувати зусилля небайдужих українців аби прискорити довгоочікувану Перемогу.


Теги: волонтери

Переглядів: 1201
Поширень: 0

Останні новини