Сергій Моргунов презентував Європейському інвестиційному банку проекти з розвитку Вінниці

Нещодавно міський голова Вінниці Сергій Моргунов взяв участь у роботі бізнес-форуму «Швидке відновлення України», що проходив у Люксембургу. Цей захід проводили задля міжнародних інвестицій для відбудови України. Йшлося й повоєнне відновлення міста Вінниця.

У рамках цього форуму Сергій Моргунов зустрівся із представниками Європейського інвестиційного банку, презентував проекти, важливі для розвитку Вінниці. Про це він написав на своїй офіційній сторінці. 

"Презентував проєкти, важливі для розвитку Вінниці з погляду повоєнної відбудови:

реконструкція аеровокзалу, шляхопровід між Замостям та Тяжиловом, модернізація системи теплозабезпечення мікрорайонів міста, індустріальні парки інноваційно-технологічний парк «Кристал»

Вінниця зацікавлена у можливій співпраці з Банком над проєктами з трансформаційного відновлення." - написав Сергій Моргунов.

Він зауважив, що від початку повномасштабної агресії рф, Європейський інвестиційний банк підтримує Україну. Наголосив на зацікваленості Вінниці у можливій співпраці з Банком над проектами відновлення. 

«Нам важливо залучати нові інструменти інвестування. Адже це питання підтримки економічного потенціалу нашої громади та створення більш комфортного середовища для мешканців», – написав Сергій Моргунов.

За його словами, вже зараз потрібно займатись стратегічним плануванням та пошуком необхідних ресурсів.

«Сьогодні ми оперативно реагуємо на виклики війни та перебуваємо більше в антикризовому режимі управління, але також думаємо про те, якою має бути Вінниця після нашої Перемоги», – написав Сергій Моргунов.


Переглядів: 1137
Поширень: 0

Останні новини