Високоврожайне насіння посівної ярої пшениці

На сьогодні вирощування ярої пшениці в Україні дуже популярне та рентабельне заняття. Щоб праця аграріїв не була марною, а посіви подарували рекордну врожайність, важливо достатньо уваги приділити вибору насіння. Воно має бути доведене для посівної кондиції, характеризуватись високими агрономічними показниками, чистотою та стійкістю до стресів. Посівний матеріал з такими характеристиками реалізується компанією «Agrain», яка пропонує декілька гідних пропозицій на різний бюджет.

      У каталозі знаходяться найкращі сорти, які мають чудовий внутрішній ресурс урожайності – https://agrain.in.ua/nasinnya-ryasno/pshenica/yarie/. Тут представлені вироби від чеських селекціонерів - КУІНТУС та ТОКАТА. Найбільш повно вони розкривають себе при інтенсивній технології культивування. Використання сучасних систем захисту, а саме агрохімічних препаратів, дає можливість значно підвищити показники врожайності. Однак це буде можливо і завдяки тому, що аграрії будуть використовувати здорове насіння, яке відповідатиме встановленим нормам та стандартам. До їх переваг лінійки ТМ RYASNO відносять:

1. Стійкість до хвороб та посухи.
2. Відмінне проростання зерна у колосі.
3. Рясна продуктивність.
4. Зимостійкість.
5. Висока натура зерна та обсяг хліба.

      Посів такого насіння, безсумнівно, принесе хороші плоди, а користуючись порадами фахівців, ці результати можна подвоїти. Компанія пропонує фермерам скористатися її інтелектуальним сервісом, щоб у повному обсязі розкрити силу вашої землі та отримати врожай, про який раніше ви могли лише мріяти. Досвідчені фахівці наддадуть вичерпні та професійні консультації, а також з радістю порекомендують агрохімію необхідну для захисту рослин.

Сучасна технологія доведення насіння до посівної кондиції

      Для того, щоб насіння демонструвало чудові здібності, на заводі застосовують високотехнологічне обладнання всесвітньо відомого виробника. Унікальна технологія підготовки MULTI CARE дозволяє запобігти травмуванню посівного матеріалу та гарантує його бездоганні якості. Сировина не тільки звільнена від сторонніх домішок та дефектів, але й має оптимальну вагу, сильний імунітет та повністю готова до посіву. Ви можете придбати його без жодних побоювань, бо цей матеріал був перевірений на демонстраційних полігонах і зумів довести свою плідність. В цьому вже переконалися сотні фермерів, які посіяли яру пшеницю на своїх полях.

      Сільгоспвиробники можуть купити партію насіння сільськогосподарських культур в необхідній кількості. Доставка здійснюється по всій території України прямо до місця, де розташувалося господарство. Разом з матеріалом для посіву в «Agrain» можна замовити мікродобрива та ЗЗР. Вони допоможуть покращити стійкість зернових та служать ефективним способом для подолання різних проблем, які заважають рослинам нормально рости і розвиватися.


Переглядів: 1325
Поширень: 1

Останні новини