Вперше у Вінниці започаткували безкоштовні курси з основ графічного дизайну

Вчора, 2 лютого, в креативному просторі "Level 80" провели перше практичне заняття з основ графічного дизайну. Захід організували: відділ молодіжної політики ВМР, Вінницька молодіжна рада та ГО "Дівчата". 

За словами начальниці відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлії Мончак, молодь сама зацікавилася та ініціювала даний курс. 

«Спочатку планувалось набрати одну групу, але виявилась велика кількість охочих, тому прийняли рішення зробити дві групи. Програма курсу триватиме місяць, під час якого учасники заходу зможуть дізнатись: теорії поєднання кольорів і побудові логотипів, структурі візуалу, створенню й оформленню бази для інстаграм акаунту тощо», – розповіла пані Юлія.

Участь взяли новачки без досвіду або початківці, загалом – 24 людини. Вони матимуть постійну підтримку куратора, цікаві домашні  завдання.Учасники отримуватимуть розгорнуті фідбеки, це не дозволить покинути почате на півдорозі.

«Мені подобається, що ти не прикований до місця, і можеш працювати віддалено, незалежно від того, в якому куточку країни перебуваєш. Очікую дізнатись багато нового, і сподіваюсь в мене все вийде», – прокоментувала свою участь проекті Олена Стоцька, яка долучилася до курсу графічного дизайну. 


Теги: освіта

Переглядів: 1251
Поширень: 0

Останні новини