Діти-волонтери з Вінниці зібрали майже мільйон гривень на ЗСУ

Сьогодні, 8 лютого, подяками були відзначені 20 дітей, які активно займалися волонтерством у Вінниці. Захід проходив на локації "Квадрат". З юними волонтерами зустрілися міський голова Вінниці Сергій Моргунов та секретар міської ради Павло Яблонський. 

Очільник громади подякував дітям за активну громадянську позицію, патріотизм, відповідальність та працездатність.  «Такий маленький колектив сьогодні перед нами, але вони зібрали майже мільйон гривень і передали нашим захисникам. Окрема вдячність батькам, за те, що підтримували своїх дітей і допомагали їм», — сказав Сергій Моргунов.

На заході діти розповіли власні історії волонтерства, заробляли у різний спосіб. Зокрема, шестирічний Артем Кучер разом із друзями проводив шахові турніри, і так вдалося зібрати гроші для ЗСУ. 

«Кошти передавали до волонтерських організацій, з допомогою батьків або самостійно купували необхідні для військових речі на фронті. Тут можемо зробити лише один висновок - з такими дітьми точно буде Перемога», — зауважив секретар міської ради Павло Яблонський.

Діти отримали Подяки міської ради та виконкому,  символічні подарунки: прапори України та Вінниці, павербанк та смаколики. 

Після нагородження організували майстер-клас «Світло Перемоги», за підтримки відділу молодіжної політики ВМР. Виготовляли свічки із вощини, які юні волонтери зможуть запалити у день Перемоги. 


Теги: волонтери

Переглядів: 1228
Поширень: 0

Останні новини