У Вінниці було чути вибухи (Оновлено)

Сьогодні, 10 лютого у місті Вінниця було чути звуки вибухів. Міський голова Сергій Моргунов повідомив про роботу ППО.

Станом на 11:30 повітряна тривога у Вінниці триває.

Нагадаємо, що вночі у Вінницькій області також лунали вибухи. Збили ворожий безпілотник "шахед". Як розповіла речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк у етері телемарафону, запуск безпілотників цієї ночі передував масованій ракетній атаці, таким чином ворог намагався вирахувати українські позиції ППО.

В НЕК "Укренерго" повідомляють, що 14 атака по енергооб’єктах триває. Є влучання у об’єкти високовольтної інфраструктури в деяких обаластях. На Вінниччині терміново змінили графіки відключення світла.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний написав, що сьогодні, о 10:18 дві російські крилаті ракети «Калібр» здійснили перетин Державного кордону України з Республікою Молдова. Орієнтовно о 10:33 ці ракети перетнули повітряний простір Румунії. Після чого знову зайшли у повітряний простір України у точці перетину кордонів трьох держав. Ракети була запущені з акваторії Чорного моря.

Об 11:57 у Вінницькій області оголосили про відбій тривоги.

Наразі відомо про влучання в обʼєкти енергетичної інфраструктури в шістьох областях.

В ДТЕК повідомляють про пошкодження на чотирьох ТЕС внаслідок денних та нічних обстрілів. Двох енергетиків госпіталізували.

Під час атаки 10 лютого знищено 61 ракету із 71 пуск крилатих ракет Х-101, Х-555, «Калібр» (в т.ч. нічні пуски). Про це написали Повітряні Сили. 



Переглядів: 4696
Поширень: 30

Останні новини