Вінничани, які опинилися у складних життєвих умовах, отримали продуктові набори

Сьогодні у Вінниці люди, що опинилися у складних життєвих умовах отримали продуктові набори від департаменту соцполітики Вінницької міської ради та благодійного фонду Sota Help. Йдеться про родини, які перебувають на обліку в міському центрі соцслужб.

В наборі – борошно, олія, цукор, печиво, консерви, картопля, кава, чай, крупи та інші продукти харчування. 

Вінничанка Ірина Боровик, мати-одиначка, яка самотужки виховує чотирьох дітей розповіла, що цього набору сім’ї вистачить на кілька тижнів. Вона сказала, що отримує також соціальні виплати від департаменту, і подякувала за підтримку.

За словами директорки департаменту соціальної політики міськради Валентини Войткової, виконавчі органи роблять все можливе для підтримки вразливих верств населення. Вона розповіла, що координація із волонтерами та благодійниками зараз є надзвичайно важливою. Подякувала Міжнародному благодійному фонду Sota Help за співпрацю у наданні допомоги в вигляді продуктових наборів.

Департамент вже не вперше втілює спільні проекти із Sota Help. Минулого місяця разом організовували виготовлення окопних свічок, надавали допомогу ВПО. Засновниця Sota Help Альона Скалецька розповіла, що Благодійний фонд займається організацією гуманітарної допомоги військовим від початку війни. 
 



Переглядів: 1476
Поширень: 3

Останні новини