Вінничан запрошують у романтичну мандрівку «Твоя LOVESTORY»

У Вінниці відбудеться подорож на ретро-тролейбусі, присвячена дню закоханих 14 лютого. Офіс туризму Вінниці у співпраці із Музеєм вінницького трамваю разом з Олегом Матюховим та Катериною Ружило пропонують відправитися в мандрівку закоханим парам. 

Поїздку проведуть на тролейбусі моделі ЗіУ-5 червоного кольору. Такі моделі експлуатувалися у Вінниці  у 60-80-тих роках минулого століття. Символічно, що вперше тролейбуси виїхали на міські маршрути наприкінці зими — 18 лютого 1964 року.
Тролейбус, що буде перевозити учасників мандрівки «Твоя LOVESTORY», відновила Вінницька транспортна компанія в 2017 році, це екскурсійний транспорт. 

Директорка Офісу туризму Вінниці Тетяна Маєвська розповіла, що в основі подорожі «Твоя LOVESTORY» – ідея романтичних взаємин. Під час мандрівки закохані пар перевірятимуть, наскільки добре вони знають один одного, на різних конкурсах. Також планують вікторини та розіграш призів. Захід відбуватиметься у супроводі живої музики.

Початок о 19:00. Місце зустрічі — тролейбусна зупинка навпроти Туристичного хабу Вінниці (зуп. Майдан Небесної Сотні, біля магазину квітів “Троянда”) на Соборній. 

Обовязкова попередня реєстрація за посиланням.



Переглядів: 1243
Поширень: 2

Останні новини