Що відбувалося у Вінниці сьогодні. Всі надзвичайні новини Вінниччини за 15 лютого

В середу, 15 лютого, у Вінниці та області відбувалися різноманітні події. Коротко про надзвичайні новини Вінниччини за сьогодні читайте у матеріалі.

В середмісті Вінниці загорілася бібліотека

У Вінниці горіла обласна наукова бібліотека ім. Отамановського, на вулиці Соборній. Зайнялася покрівля будинку. Рятувальники, які прибули на місце пожежі встановили, що вогонь виник у вентиляційному каналі.

До боротьби з вогнем долучився 21 пожежник, на чотирьох спецавтомобілях. Причини загоряння встановлюють фахівці.

В Жмеринці жінка продавала амфетаміни

На Вінниччині затримали продавчиню наркотиків, у якої вилучили 120 грам амфетаміну. Їх у Жмеринці розповсюджувала 29-річна мешканка громади. Продавала заборонені речовини жінка при особистій зустрічі із клієнтами. При обшуку у неї вилучили також електронні ваги та інші докази злочину. Жінці загрожує до 8 років ув’язнення.

На Вінниччині незаконно зберігали боєприпаси

У Гайсинське управління поліції надійшла інформація про незаконне зберігання боєприпасів одним із мешканців громади. Обшукуючи помешкання 49-річного чоловіка, правоохоронці виявили гранату Ф-1. Вилучене направили на експертизу. Для чого чоловік в своїй оселі зберігав гранату і звідки він її взяв – встановить слідство.

Ще один випадок трапився в обласному центрі. У Вінниці правоохоронці виявили в 52-річного чоловіка вибухівку із запалом. До поліції звернулася вінничанка, повідомивши про правопорушення в сусідньому будинку. Приїхавши на виклик, поліціянти встановили, що чоловік зберігає вдома вибухонебезпечний предмет – тротилову шашку з запалом.

За обома фактами поліція розслідує провадження за ч. 1 ст. 263 ККУ –незаконне поводження зі зброєю. Чоловікам загрожує по сім років ув’язнення.

Фото: Нацполіція, ДСНС



Переглядів: 3738
Поширень: 34

Останні новини