Вінницька делегація взяла участь в міжнародній конференції REBUILD UKRAINE

Делегація з Вінниці цими днями перебуває у Варшаві із робочим візитом. На міжнародній конференції-виставці ReBuild Ukraine обговорюють відбудову України. Вінниця – в числі 23 громад, зо презентують свої стратегічні проекти відновлення. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Захід реалізований із метою напрацювання нових контактів та партнерства для реалізації спільних проектів. Йдеться, зокрема, про залучення інвестицій в різні сфери повоєнного розвитку Вінницької міської громади.

REBUILD UKRAINE – це міжнародна офлайн платформа для залучення зовнішнього фінансування з метою відбудови України. Понад тисячу відвідувачів форуму готові сприяти відбудові України і вести перемовини вже зараз. Це посли, міністри, банківські установи, національні компанії, представники великого та середнього бізнесу Європи.

Як розповідають організатори, сотні компаній на стендах країн-партнерів та окремих компаній готові допомагати Україні не лише якісною продукцією, але й технологіями і експертизою кваліфікованих фахівців.

Серед учасників, крім Вінницької громади, є представники з Житомирщини, Херсонщини, Луганщини, Миколаївщини, Харківщини, Чернігівщини, Дніпропетровщини, Запоріжжя та Київщини.


Переглядів: 1061
Поширень: 0

Останні новини