У Вінниці триває реєстрація кандидатів на «Муніципальне житло»

У Вінниці триває будівництво за Програмою «Муніципальне житло ВМТГ»: зводять багатоквартирний будинок на Привокзальній, 30. В понеділок розпочалася реєстрація кандидатів на участь в Програмі. За кілька днів зареєструвалася 21 людина.

Представники департаменту економіки та інвестицій Вінницької міської ради нагадують працівникам бюджетної сфери (освітянам, медикам, працівникам культури) не відкладати подання документів на останній день. 

Директор департаменту економіки і інвестицій ВМР Максим Мартьянов розповів, що участь у Програмі можуть взяти працівники бюджетної сфери, навіть за відсутності необхідного стажу або реєстрації на території Вінницької МТГ. 

Він уточнив, що для цього потрібно: «Керівники працівників бюджетної сфери можуть до 21 лютого цього року звернутися з клопотанням до міського голови щодо надання такого права своїм співробітникам, як затребуваним працівникам».

Черговим об'єктом Програми є десятиповерхівка на 181 квартиру. Будинок має підземний паркінг на 76 паркомісць, облаштований під укриття. Будують монолітно-каркасним методом, дотримуючись сучасних енергоощадних технологій. Перегородки та стіни і перегородки – із газобетонних блоків. За словами Максима Мартьянова, будинок утеплюють енергозберігаючими матеріалами, налаштовують електричну систему опалення, встановлюють енергоощадні вікна та балкони.

Нагадаємо, вартість одного квадратного метра складає 27900 гривень. Детальніше про Програму можна прочитати ТУТ.



Переглядів: 1358
Поширень: 1

Останні новини