Спартакіада для людей з інвалідністю: Сильні духом змагалися в різних видах спорту

 17 жовтня у Вінниці в ТРЦ «Мегамолл» сьомий рік поспіль відбулась Спартакіада серед осіб  з інвалідністю «Здоровий духом!». Організували та провели спартакіаду  комітет по фізичній культурі  і спорту Вінницької міської ради, громадська організація «Гармонія» та ТРЦ «МегаМолл». Змагання відбулись за підтримки депутата Вінницької міської ради Андрія Андреєва та голови федерації армспорту м. Вінниці Дмитра Коленка.  Упродовж кількох годин спортсмени змагалися у таких видах спорту: боулінг, більярд (дорослі), настільний теніс, настільний хокей, баскетбол.

Переможці та призери визначались окремо серед дітей та дорослих. Результати оцінювало журі, до складу якого увійшли тренери-викладачі та інструктори-методисти міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями, грамоти та подарунками комітету по фізичній культурі і спорту.

Мета заходу – популяризація фізичної культури та спорту серед осіб з інвалідністю, пропаганда здорового способу життя,  підвищення спортивної майстерності та надання можливості юнакам і дівчатам з інвалідністю долучатися до фізичної культури та спорту.

Комітет по фізичній культурі і спорту висловлює вдячність депутату Вінницької міської ради Андрію Андреєву,  колективу  ТРЦ «МегаМолл»,   громадській організації «Гармонія»   та  голові федерації армспорту м.Віннниці Дмитру Коленку за активну участь у  житті людей з особливими потребами та розуміння важливості пропаганди здорового способу життя серед  них.

Результати змагань:

Боулінг (дорослі):

1м. Шафар Вадим.

2м. Максимов Сергій.

3м. Юденко Сергій.

Боулінг (діти):

1м. Ожарівський Юрій.

2м. Дука Ігор.

3м. Верба Яна.

Настільний теніс (дорослі):

1м. Максімов Сергій.

2м. Нецкіна Людмила.

3м. Капеліста Людмила.

Настільний теніс (діти):

1м. Дука Ігор.

2м. Верба Яна.

3м. Андрієвська Софія.

Хокей настільний (дорослі):

1м. Остапенко Марія.

2м. Задачіна Катерина.

3м. Юденко Сергій.

Хокей настільний (діти):

1м. Верба Яна.

2м. Ожарівский Юрій.

3м. Дука Ігор.

Баскетбол (дорослі):

1м. Капеліста Людмила.

2м. Юденко Сергій.

3м. Остапенко Марія.

Баскетбол (діти):

1м. Гарник Іван.

2м. Ожарівський Юрій.

3м. Верба Яна.

Більярд (дорослі):

1м. Юденко Сергій.

2м. Бондарук Анатолій.

3м. Івасюк Іван.



Переглядів: 2637
Поширень: 0

Останні новини