Бійцям 14-тої бригади імені Івана Богуна передали 9 тисяч хімічних грілок

Нащодавно бійцям 14-ої бригади оперативного призначення імені Івана Богуна передали дев’ять тисяч хімічних грілок. Сучасні засоби обігріву закупив Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб, який постійно комунікує із військовими, та реагує на їхні потреби. 

У межах акції «Тепло від дому до окопу», чергову партію хімічних грілок передали бійцям Нацгвардії координатори Гумштабу – Вінницький міський голова Сергій Моргунов та голова обласної Ради Вячеслав Соколовий.

Як розповів Вячеслав Соколовий, Гуманітарний штаб вивчає потреби військових та знаходиться із ними на постійному звязку: «Маємо допомагати нашим захисникам у всьому. Ініціатива закупити їм хімічні грілки належить Володимиру Гройсману. А міжнародні партнери виходять на нас із пропозиціями щодо тих чи інших засобів обігріву. Ми працюємо прозоро та відкрито».

Сергій Моргунов наголосив на тому, що допомога військовим є приорітетом для команди Гумштабу. «Важливо робити усе для того, щоб якомога краще оснастити тих, хто стримує рашистську чуму, захищаючи наш дім», - додав міський голова. 

Військовий 14-ї бригади оперативного призначення подякував за підтримку. Він розповів, що в нинішніх умовах така допомога є своєчасною та дуже потрібною для хлопців, які виконують бойові завдання.

«Ми знаходимося там, де багаття, щоб зігрітися, розвести не можемо. Хлопці гріються як можуть. Наприклад – окопними свічками. А грілки працюють добре. У нас уже є досвід користування ними. Відгуки – тільки позитивні», - розповів боєць.

Такі хімічні грілки використовуються провідними арміями світу, вони зручні у використанні та добре тримають температуру. Їх можна розміщувати у кишені, спальному мішку, у взутті тощо. 
 



Переглядів: 810
Поширень: 0

Останні новини