Що трапилось у Вінниці сьогодні. Надзвичайні новини Вінниччини за 20 лютого

Сьогодні у Вінниці траплялися різноманітні події. Коротко про надзвичайні новини за понеділок 20 лютого, розповідаємо у матеріалі.

На Вінниччині у ДТП травмувалося п’ятеро людей

Правоохоронці повідомляють про декілька аварій у Вінницькій області, у яких травмувалися люди. Біля села Сокиринці зіткнулися Mitsubishi Colt та Ford Transit. Водій «Форду» госпіталізований до лікарні.

В Тульчинському районі 37-річний водій легковика ВАЗ 2108 перевищив швидкість та допустив з’їзд в кювет. Чоловіка госпіталізували до реанімації.

Автомобіль Opel Kadett з’їхав у кювет та перекинувся між Брацлавом та Вищою Кропивною. В наслідок аварії ушпиталили 43-річного кермувальника і 33-річну пасажирку.

В Хмільнику Ford Escort збив неповнолітнього пішохода, який переходив дорогу у невстановленому місці. 14-річного хлопця госпіталізували.

Національна поліція зазначає, що загрози життю усіх потерпілих немає. Автомобілі перемістили на арештмайданчики.

У Вінниці затримали жінку, яка обікрала магазин

Завдяки камерам відеонагляду у приміщенні торгового залу правопорушницю виявила охорона магазину. За даними поліції, 27-річну вінничанку вже затримували за подібні злочини. Жінці оголосили про підозру, вона заходиться у ізоляторі тимчасового тримання, їй загрожує до 8 років ув’язнення.

У Вінницькому районі чоловік зберігав 2 кілограми канабісу

Правоохоронці отримали повідомлення про те, що мешканець Турбівської ТГ вдома зберігає наркотики. При обшуку ці дані підтвердилися: у 43-річного чоловіка знайшли велику кількість наркотичних речовин. Вилучене направили на експертизу, порушнику загрожує позбавлення волі строком до 3 років.

Фото: Нацполіція 



Переглядів: 3328
Поширень: 7

Останні новини