У Вінниці багатодітні родини отримують по 50 кілограмів цукру та борошна

Вчора департамент соціальної політики Вінницької міської ради розпочав видачу по 50 кілограмів борошна багатодітним вінницьким родинам. Йдеться про сім’ї із п’ятьма та більше дітьми. Крім того, по 50 кілограмів цукру отримали багатодітні родини з низьким рівнем доходів, які мають трьох і більше дітей. 

Допомогу організували у рамках ініціативи «Вінничани важливі». Всього її отримає тисяча багатодітних родин, де є троє чи більше дітей, що перебувають на обліку в департаменті соцполітики, як отримувачі пільг в оплаті за житлово-комунальні послуги та мають низький рівень доходів. 

Допомогу видають за заздалегідь сформованими списками. Людям попередньо телефонують фахівці департаменту соцполітики та запрошують прийти за адресою: вул. Соборна, 68 з 10:00 до 16:00.

Як розповіла директорка департаменту соціальної політики Валентина Войткова, у Вінниці продовжують підтримувати як внутрішньо переміщених осіб, так і вінничан.

«Зараз мова йде про те, що ми продовжуємо видавати борошно для категорії багатодітних сімей, які перебувають на обліку в департаменті соціальної політики. Але разом із тим розпочалася підтримка багатодітних сімей, які мають трьох і більше дітей, що перебувають на обліку в департаменті соціальної політики Вінницької міської ради як отримувачі пільг в оплаті за житлово-комунальні послуги та мають низький рівень доходів. Такі сім’ї, відсьогодні, при підтримці Швейцарської гуманітарної місії, та Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу почали отримувати по 50 кілограмів цукру на кожну сім’ю», - розповіла Валентина Войткова.

Нагадаємо, що у межах ініціативи «Вінничани важливі», започаткованої міським головою Сергієм Моргуновим, представники департаменту соціальної політики вже видали 36 тисяч продуктових наборів вінничанам, які відносяться до соціально вразливої категорії населення.



Переглядів: 1313
Поширень: 0

Останні новини