БУ ноутбуки з Європи: надійні рішення для Вашого дому або офісу

Зараз в епоху блекаутів і віялових відключень світла — дуже важливо залишатися на зв'язку, бути автономними і тим більше мати можливість працювати віддалено. Найкращими помічниками у вирішенні бути мобільним — це ноутбуки.

Але, що робити, якщо нові ноутбуки в магазинах коштують дорого, а витрачати наявні гроші на сумнівні моделі на популярних сайтах оголошень не хочеться.

Чудовою альтернативою в цьому разі будуть ноутбуки бу з Європи (https://europc.ua/ua/laptops/), які можна придбати в спеціалізованих інтернет-магазинах.

Така техніка має високу потужність і технічні характеристики, але коштує на 30-50% дешевше нових моделей з аналогічними характеристиками.

Одним із лідерів з продажу комп'ютерної техніки з Європи в Україні є інтернет-магазин EUROPC. Фахівці компанії поділилися подробицями про те, як відбувається імпорт і яку перевірку проходить техніка перед продажем клієнтам.

Хто постачає бу ноутбуки з Європи в EUROPC?

Не секрет, що в офіси великих Європейських і Американських компаній поставляється техніка безпосередньо від виробників за договором лізингу. Після того як термін договору (в середньому це 2-3 роки) добігає кінця компанії оновлюють техніку. Пристрої списуються, причому деякі з них так і не побували у використанні, а просто значились на балансі і весь час пролежали запакованими на складах.

EUROPC уклав ексклюзивні договори з компаніями з Європи та США, які отримують списані за умовами лізингу ноутбуки. Після імпорту в Україну — техніка потрапляє на склади компанії та реалізується на українському ринку.

Це дає можливість купити якісний брендовий ноутбук бу, який не встигає технічно і морально застаріти, має відмінні характеристики і не втратить своєї актуальності ще багато років.

Яка проводиться перевірка б/у ноутбуків з Європи?

Перед тим як виставити техніку на продаж, фахівці EUROPC проводять глибоку діагностику пристроїв.

Процес складається з декількох етапів:

    Загальна оцінка — фахівці перевіряють, чи немає дефектів, пошкоджень, «битих» пікселів (на ноутбуках і моніторах). Оцінюється стан акумуляторів ноутів — нормою вважається не менше 4 годин автономної роботи пристрою. Діагностика всієї системи та окремих її частин при максимальному навантаженні. Чистка техніки від пилу, заміна термопасти і перевірка кулера. За необхідності запчастини замінюються новими.

Найчастіше бу ноутбуки з Європи приходять у відмінному стані, оскільки компанії використовують їх дбайливо не більше кількох років.

EUROPC — якісна б/у техніка з Європи

Компанія працює на ринку України з 2004 року, за цей час встигла виконати тисячі замовлень і оснастити якісною технікою десятки офісів великих українських компаній.

Продаж бу ноутбуків магазином EUROPC — чудова можливість для покупців отримати моделі високої якості за доступною ціною. Крім ноутбуків, компанія пропонує бу комп'ютери, бу монітори, принтери та іншу техніку.

Завдяки зручним фільтрам на сайті інтернет-магазину — користувачі можуть підібрати модель за технічними характеристиками, а також вибрати опцію «Конфігуратор» — апгрейд параметрів ноутбука під свої потреби.

Після покупки клієнти можуть протестувати ноутбук 15 днів — якщо техніка не підійде, її можна буде повернути. Такого не зустрінеш серед продавців на сайтах оголошень.

На всю техніку надається гарантія 6 місяців з можливістю замовлення розширеної — до 12 місяців.

Передбачено кілька зручних варіантів оплати: готівкою, карткою, POS-терміналом в офлайн-магазині. Післяплата (накладений платіж) дає змогу оглянути товар перед оплатою.

Доставка здійснюється по всій території України поштовими компаніями «Нова Пошта» і «Делівері».

Купуючи техніку в магазині бу ноутбуків EUROPC, ви отримуєте перевірені брендові моделі від виробника за найвигіднішою ціною!


Переглядів: 1749
Поширень: 2

Останні новини