Вінничани з міста Мюнстер запрошують взяти участь у проекті «Як ти, Віннице?»

Німецьке місто Мюнстер запланувало проведення заходу "Як ти, Віннице?" 24 лютого, щоб зібрати кошти на спеціальне медичне обладнання для лікарень у Вінниці.

У 2022 році Мюнстер став партнером Вінниці, щоб надавати більш ефективну допомогу нашому місту. Вінничани, які проживають у Мюнстері, допомагають встановлювати комунікацію зі своїм рідним містом та розповідають про історію та культуру України на різноманітних заходах.

Учасників заходу "Як ти, Віннице?" запрошуються надіслати свої фото чи відео, на яких відобразити життя, почуття та думки у цей день. На зібрані кошти планується придбати спеціальне медичне обладнання для лікування військових у вінницьких лікарнях.

Вінничанка Світлана Пассон живе у Мюнстері. «Мало хто в Мюнстері, який знаходиться майже за 1800 км від Вінниці знає, чим під час повномасштабної війни живуть вінничани, яким було їхнє мирне життя», - каже пані Світлана.

Захід ініціював німецький митець Томас Нуфер. 24 лютого з 09:00 до 18:00 він просить вінничан надсилати на електронну адресу yak.ty.vin@gmail.com фото чи коротке відео, які зможуть відобразити життя, почуття або думки у цей день.

Всі надіслані зображення мешканці Мюнстера згодом побачать на міському сайті проєкту: www.winnytsia.life


Переглядів: 1271
Поширень: 0

Останні новини