Вінницькі спортсмени представлятимуть Україну на кубку світу зі спортивної акробатики

Незабаром, 8 березня у Португалії розпочнеться кубок світу зі спортивної акробатики, змагання триватимуть тиждень. 
У Вінниці, у рамках відкритого кубку «Vin Acro Cup», пройшли відбіркові змагання, за результатами яких визначили спортсменів, що представлятимуть Україну на світовому рівні.

У змаганні «Vin Acro Cup», організованому комітетом по фізичній культурі та спорту міської ради, взяли участь 45 спортсменів з Вінниці та Дніпра. На турнірі змагалися жіночі, чоловічі, групові і змішані пари.

За результатами, на кубку світу із спортивної акробатики Україну представлятимуть вінничанки: Каріна Островська, Еліна Козачанська, Аліна Пугач. 

Крім того, у португальському місті Майя відбудеться міжнародний турнір зі спортивної акробатики. У ньому також візьмуть участь вінницькі спортсмени:

Дві жіночі пари у віковій категорії 13-19 р.: Рузанна Вечерук та Ангеліна Чернявська; Валерія Лагуш та Ніка Хасанова. Чоловіча пара у віковій категорії 12-18 р.: Гліб Гончарук та Артем Шаповал. Чоловіча група, вікової категорії 12-18 р.: Володимир Репетій, Дмитро Борщевський, Микола Сорока та Миколай Хасанов.

Директорка школи зі складно координаційних видів спорту Наталя Голяк розповіла, що спортсмени готуються до турнірів вищого рівня, які очікують попереду.

Після змагань переможці отримали нагороди, грамоти та подарунки від міського комітету по фізичній культурі та спорту.

«Важливо, щоб кожен на своєму рівні робив все можливе для підтримки та формування дитячо-юнацького спорту, адже потім нам відгукнеться це піднятим прапором на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях, де буде звучати Гімн України», – розповів голова комітету по фізичній культурі та спорту ВМР ради Сергій Краєвський.
 


Теги: Спорт

Переглядів: 1073
Поширень: 0

Останні новини