Азовці отримали 6000 хімічних грілок та 15 пічок-буржуйок

Вантаж, сформований у межах проекту «Тепло від дому до окопу», прибув із Вінниці на передову. П'ятнадцять пічок-буржуйок та 6000 хімічних грілок від Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу отримали бійці Азову.

Допомогу Азовцям передали свіпзасновники Гумштабу – міський голова Сергій Моргунов та голова облради Вячеслав Соколовий. До фронту вантаж супроводжував координатор Гумштабу Леонід Марцинковський. 

Хімічні грілки для військових закупили з ініціативи голови Гуманітарного штабу Володимира Гройсмана. Саме ці сучасні засоби обігріву рекомендують у провідних арміях світу. Вони можуть забезпечувати теплом протягом двадцяти годин. 

Працюють грілки завдяки хімічній реакції, лужна суміш нагрівається, контактуючи з повітрям. Вони зручні, прості у використанні та отримали чимало схвальних відгуків від військових. 

Тридцять тисяч таких грілок у рамках проекту «Тепло від дому до окопу» закупив Гумштаб. Засоби обігріву доправили бійцям 59-ї ОМБр ім. Якова Гандзюка, спецпризначенцям зонального відділу Військової служби правопорядку, та бійцям 14-ї бригади ім. Івана Богуна Національної Гвардії. 

Нагадаємо, що Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб працює від березня минулого року, його очолює Володимир Гройсман.



Переглядів: 884
Поширень: 0

Останні новини