У Вінницю завітала делегація з Києва: оглянуть Вінницькі індустріальні парки та релоковані підприємства

У понеділок, 27 лютого, до Вінниці прибули депутати та представники Верховної Ради України. Візит проходить із метою напрацювання змін до закону «Про індустріальні парки».

Делегація побуває у Вінницьких індустріальних парках, аби ознайомитися із форматом роботи промисловості у нашій громаді та врахувати досвід вінницьких резидентів. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Першим об'єктом, куди делегація відправилася із робочим візитом стало релоковане підприємство з Харківщини – «Укпостач», яке входить до холдингу UBC Group. Тут виробляють промислове холодильне та вентиляційне обладнання.

За словами виконавчого директора Анатолія Мельничука, за короткий термін складські приміщення вдалося перетворити на виробничі.

«Зараз в нас працюють близько 350 людей, більшість з них вінничани, але є й люди з числа ВПО», - розповів він.

Делегація також побуває у «Вінницькому кластері холодильного машинобудування», «Вінтер Спорт»,  огляне будівельний майданчик ТОВ «Хед Вінниця» та муніципальні парки – Вінницького індустріального парку та індустріального парку «ВінІндастрі». Крім того, у планах відвідування вінницького заводу «ЕкоСнек».



Переглядів: 1191
Поширень: 1

Останні новини