Організаторки мережі секс-послуг на Вінниччині постануть перед судом

На початку січня у Вінниці викрили незаконну діяльність жінок, які організували мережу надання секс-послуг. Головне управління Нацполіції Вінниччини повідомляє, що матеріали цієї справи скерували до суду.

Організаторкою забороненого виду діяльності стала 44-річна киянка, котра мала трьох спільниць. Учасниці злочинної групи мали чітко розмежовані обов’язки: одні жінки були адмінітраторками та диспетчерками, інші займалися вербуванням жінок у секс-індустрію та розміщували оголошення. 

Як повідомляють правоохоронці, дівчата яких завербували організаторки незаконного бізнесу, надвали інтимні послуги «по виїзду» на Вінниччині та Київщині. Година їхньої роботи коштувала 2-3 тисячі гривень.

До заняття проституцією організаторки підшуковували жінок, які перебували у складних життєвих обставинах. В тому числі, переселенок із тимчасово окупованих територій України.

Сьогодні до суду передали матеріали досудового розслідування стосовно чотирьох жінок: 44-річної організаторки і співучасниць віком 27, 23 і 33 роки. За статтею 303 ККУ – сутенерство, їх можуть ув’язнити на термін до 10 років. 


 


Теги: кримінал

Переглядів: 1888
Поширень: 3

Останні новини