У Вінниці новий військовий підрозділ отримав автомобіль від міського голови

Пікап Volkswagen Amarok 2011 року випуску передав новоствореному військовому підрозділу міський голова Вінниці Сергій Моргунов разом із секретарем міської ради Павлом Яблонським. 

Забезпечити вінницьких військових черговою автівкою вдалося завдяки спільним зусиллям депутатського корпусу у рамках діяльності Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу.

Депутати міської ради долучилися до збору коштів на авто. Необхідні ремонтні роботи здійснювало комунальне підприємство «Муніципальна варта».

Очільник громади Сергій Моргунов зауважив, що автомобіль для військових таким чином передають уже не вперше. Зокрема, цей пікап служитиме новоствореному підрозділу, що базується на території нашого краю, однак його військові будуть виконувати завдання на сході України.

За словами секретаря міської ради Павла Яблонського, міська команда збирала кошти на автомобіль в межах роботи Гуманітарного штабу. Автівка має дизельний двигун, повний привід, пройшла усі технічні огляди, знаходиться у гарному стані та готова до використання за будь-яких умов.

Наше місто постійно підтримує ЗСУ. Зокрема, завдяки роботі Гуманітарного штабу військовим передавали спецтехніку, інструменти, автомобілі. Також у межах проекту «Тепло від дому до окопу» бійцям передавали буржуйки, сучасні термохімічні грілки, продукти та інші корисні речі.

На кожній сесії міськради приймаються рішення щодо виділення коштів з місцевого бюджету для підтримки різних підрозділів ЗСУ. Як пояснив міський голова, йдеться, у тому числі, про війська Протиповітряної оборони, Повітряні Сили і Національну гвардію.

Сергій Моргунов додав, що незабаром підрозділу, котрий отримав пікап, передадуть дрон Mavic.

Нагадаємо, що роботу Гуманітарного штабу налагодили завдяки спільному рішенню міського голови Вінниці Сергія Моргунова та голови Вінницької обласної ради Вячеслава Соколового у березні 2022 року. Очолити Штаб погодився Володимир Гройсман.


Теги: війна

Переглядів: 1072
Поширень: 0

Останні новини