У Вінницькому Терцентрі провели конкурс на кращу “Зоряну пару”

Минулого тижня у Вінниці вперше провели конкурс «Зоряна пара». На ньому визначали, хто краще співає, танцює та знається на українських традиціях. В конкурсі взяли участь три пари. Захід відбувся у Вінницькому міському територіальному центрі соціального обслуговування. 

У Вінницькому Терцентрі не лише займаються рукоділлям, спортом, вивченням мов, малюванням та іншими заняттями. За словами завідувачки відділення денного перебування Терцентру Вікторії Вдовцової, тут відвідувачі спілкуються та знаходять нових друзів.

“Наші пари сьогодні – дуже різні. Хтось поєднався, бо стали справжніми друзями, а хтось – з великої особистої симпатії. Але найголовніше те, що кожна пара неповторна, і кожна особистість – унікальна”, – розповіла Вікторія Вдовцова.

За звання «Зоряна пара» змагалися:

Світлана Юрчак та Петро Мазуренко Наталія Яблочнікова та Микола Сидорук.  Тетяна Терещенко та Олександр Черниш.

Вони виконували різноманітні завдання, співали пісні, виконували танок, та грали у вікторини. 

Найкращих конкурсантів відзначали члени журі: директорка департаменту соцполітики міської ради Валентина Войткова, директорка міського Терцентру соціального обслуговування Галина Бачинська та директор релігійної місії “Карітас-Спес-Вінниця” римо-католицької церкви Євген Маркевич.

“Дивлюся на наших учасників і посміхаюся. Ви “енергійні батарейки”, випромінюєте світло, радість, тепло. Це саме те, чого зараз так не вистачає”, – зазначив Євген Маркевич.

За результатами змагань, найхаризматичнішою парою стали – Наталія Яблочнікова та Микола Сидорук, найкреативнішою – Тетяна Терещенко та Олександр Черниш.

Петро Мазуренко та Світлана Юрчак отримали приз глядацьких симпатій та звання «Зоряна пара».

“Ми дуже вдячні Терцентру за проведення таких заходів. У країні триває війна. Але все ж ми проводимо такі заходи для того, аби зміцнити нашу державу, показати ворогам, що ми продовжуємо жити, продовжуємо усміхатися. Терцентр – це наша колиска. Ми приходимо сюди, як до себе додому”, – розповіла переможниця конкурсу “Зоряна пара” Світлана Юрчак.

Подякувала відвідувачам Терцентру та керівництву закладу директорка департаменту соціальної політики міськради Валентина Войткова. Оскільки у країні триває війна, при проведенні конкурсу враховували різні обставини, в тому числі – повітряну тривогу. Попри це вдалося провести чудовий захід. Валентина Войткова закликала вінничан похилого віку брати участь у різноманітних активностях. 

Нагадаємо, що на початку осені у Терцентрі відновили роботу різні гуртки для пенсіонерів. Тут вінничани мають змогу вивчати іноземні мови, займатися рукоділлям та спортом тощо.

Детальніше про роботу гуртків можна дізнатися за номером телефону (0432) 67-05-90,  та за адресою - вул. Соборна, 50. 

Фото - Вінницька міська рада


Переглядів: 1518
Поширень: 3

Останні новини