Відверта джазова розмова

Вінниця, як одне із найджазовіших міст України, продовжує приймати на своїх концертних майданчиках відомих джазменів. Абонементний цикл концертів Вінницької філармонії ім. М. Д. Леонтовича «JAZZ в моєму місті» розпочинає інтернаціональний проект з назвою «Honest Talk» (Мюнхен, Німеччина). Концерт відбудеться в останню неділю жовтня.

Honest Talk Band («Відверта розмова») - джаз-квінтет, що був сформований в 2008 році в Мюнхені, студентами Вищої школи музики в Мюнхені з різних країн. Ансамбль виступає на джазових фестивалях і на різних сценах по всьому світу, також полюбляють хлопці й співати просто на вулицях міст і містечок. Жива атмосфера їх виступів дарує їм самім натхнення, а про свою назву гурт говорить так: «Важко буває обрати назву, але ми одразу ж порозумілись. Ми твердо переконані в тому, що справжня музика має завжди бути абсолютно чесною і відкритою. Тоді слухачі отримують правильні енергетичні імпульси!»

Склад колективу: Ян Грінберт (Латвія) – альт саксофон; Даніл Васильєв (Росія) – фортепіано; Ніколай Чарковський (Польща) – контрабас; Невіан Ленков (Болгарія) – ударні. А спеціальним гостем концерту стане відомий білоруський цимбаліст Михайло Леончик. 

Композиції в джазовому стилі від Джоржа Гершвіна до Майкла Джексона у виконанні Honest Talk Band прозвучать 28-го жовтня о 18:30 в залі філармонії. Програма концерту: І відділення – відомі джазові композиції Дж. Гершвіна, Д. Брубека. та інших; ІІ відділення – популярні композиції Б. Уізерса, Стіві Вандера і Майкла Джексона в джазовому стилі.

Квитки можна придбати в касі філармонії або в електронній касі за посиланням - https://vinnitsa.karabas.com/honest-talk Вартість квитка — 100 грн. Детальна інформація за телефонами (0432)66-13-50, (0432)66-06-91, (093)027-75-70.


Теги: концерти

Переглядів: 1931
Поширень: 0

Останні новини