На Жмеринщині пиятика завершилась кровопролиттям

У неділю на Вінниччині під час конфлікту чоловік тричі вдарив ножем свого знайомого. Перед цим товариші разом розпивали спиртні напої. Про це повідомляється на сторінці ГУНП у Вінницькій області.

Трагічний інцидент трапився у Жмеринці. За інформацією правоохоронців, повідомлення про поранення потерпілого надійшло від його співмешканки. Прибувши на виклик, поліціянти надали пораненому допомогу та викликали «швидку». Чоловіка забрали до реанімації.

Перед цим 37-річний потерпілий вживав алкоголь разом зі своїм знайомим. Між чоловіками виникла суперечка, під час якої зловмисник завдав потерпілому три удари ножем. 

Поліція розшукала зловмисника – 43-річного жителя с. Новоселиця, Жмеринської ТГ. Чоловіка затримали та помітили до ізолятора. Ніж, яким він наносив проникаючі поранення потерпілому, вилучено у якості речового доказу. 

За фактом умисного тілесного ушкодження розпочалося кримінальне провадження (частина 1 статті 121 КК України). Статтею передбачено покарання у вигляді восьми років ув’язнення.

Фото: Нацполіція Вінниччини


 


Теги: кримінал

Переглядів: 1091
Поширень: 1

Останні новини