У Вінниці відбулася акція "Тепловізор замість квітів"

Вчора в одній із вінницьких шкіл, з ініціативи педагогічного та батьківського колективу, організували акцію "Тепловізор замість квітів". Про це йдеться на сайті Вінницької міської ради.

Акція провели з метою спрямування коштів, які витрачаються на квіти до свята весни, на придбання чогось корисного і важливого зараз.

Спільними зусиллями адміністрації школи №33, батьків та школярів, зібрали кошти та придбали пристрій нічого бачення та павербанки, які сьогодні передали батальйону морської піхоти.

За словами директорки ліцею №33 Наталії Сидоренко, завдяки батьківській ініціативі, дітям та адміністрації закладу вдалося провести цю акцію, яка спрямована на допомогу ЗСУ. 

«Від початку війни в нас було дуже багато різнопланових акцій, які направлені на допомогу нашим захисникам. Цього разу батьки школярів виступили з ініціативою зібрати кошти та придбати тепловізор, замість квітів для вчителів. Звичайно усі підтримали цю ініціативу, адже ця акція збереже чиєсь життя. Отож, тримаємо віру, що цьогоріч до нас прийде Перемога і мирне небо», — розповіла пані Наталія.


Переглядів: 801
Поширень: 0

Останні новини