1 500 000 грн на ЗСУ. Мережа мультимаркетів «Аврора» опублікувала новий звіт про благодійну ініціативу.

У річницю повномасштабної війни інформаційне поле було переповнене відео та дописами про те, як українці показали свою незламність. Відомі бренди ділилися своїми спогадами чи результатами. Не оминула цю тему й мережа магазинів «Аврора».

 Крім патріотичного відео про підтримку українців та новини про акцію «Підтримуємо незламність» на офіційних сторінках в соцмережах «Аврори» з’явився допис з результатами благодійної ініціативи, яка проводилася у мережі у січні – лютому 2023 року.

Компанія нагадала, що з кінця січня в усіх магазинах мережі діяла соціальна акція з промовистою назвою «Стрічка безпеки». Вона мала на меті одразу дві важливі місії: 

Забезпечити українцям можливість купувати світловідбивні стрічки для захисту у темну пору доби за найнижчими цінами.

Зібрати кошти на підтримку проєкту «Довгі руки ТрО» від БФ «Повернись живим».

Світловідбивні стрічки розкупили миттєво. Тож така неймовірна підтримка з боку населення надихнула керівництво, і воно прийняло рішення доповнити суму збору зі стрічок коштами компанії.

Тож загалом «Аврора» перерахувала до БФ «Повернись живим» 1 500 000 грн. Один мільйон гривень передано для ТрО Полтавської області та 500 тис. грн для ТрО Вінницької. «Аврора» стверджує, що такий розподіл коштів обумовлений тим, що саме у цих областях розташовані її логістичні центри. Сума розподілена пропорційно до того, скільки магазинів мережі обслуговують ці структури.

Переглядів: 1688
Поширень: 6

Останні новини