У Вінниці пройшов поетичний вечір у межах роботи клубу «Час поезії»

Минулого тижня у межах роботи клубу «Час поезії» відбувся поетичний вечір. Сучасні вінницькі поети зібралися у залі міської бібліотеки-філії № 6.  Захід відбувався за підтримки ЗК «Вінницька міська централізована бібліотечна система».

Завідуюча Вінницької міської бібліотеки-філії № 6 Лариса Богданюк розповіла, що лейтмотивом творчої зустрічі стала весняна тематика, але були й твори про воєнне сьогодення.

«Автори та виконавці говорили з позитивом про світле майбутнє нашої країни, пропагували віру у краще, налаштовували один одного на спільну перемогу над злом», – зазначила пані Лариса.

Керівник та спікер поетичного клубу Леонід Борозєнцев зауважив, що розвиток бібліотечної системи у сучасному культурному просторі надзвичайно важливий. За його словами, бібліотека – це новий полікультурний простір, де кожен знаходить своє.

«Приємно, що до таких зустрічей щоразу долучаються нові й нові обличчя. Цього разу більше 15 присутніх демонстрували свої таланти та обмінювались досвідом із іншими», – сказав пан Леонід. 

Фото: Костянтин Родигін


Теги: Культура

Переглядів: 1102
Поширень: 1

Останні новини