У вівторок у Вінниці будуть відключати воду та світло: адреси

Сьогодні, 21 березня, у Вінниці курсує весь громадський транспорт, на лінії вийшли три додаткові тролейбуси. Ситуація у комунальній сфері також залишається стальною. За ловами начальниці «Цілодобової варти» Антоніни Іващук, міські комунальні служби спрямовують свої зусилля на те, що забезпечувати комфорт вінничан. Якщо у мережах відбуваються екстрені випадки – їх терміново ліквідовують.

Сьогодні, через ремонт на водогонах, води не буде на проспекті Юності (№75), вулиці Максима Шимка (№4), та на перехресті Зодчих та Пирогова.

Гарячу воду тимчасово відключатимуть на Келецькій (№105,111,113), Визволення (№6), на Немирівському шосе (№82,84,86), Матроса Кошки (№40,42), Родіона Скалецького (№41), та на вулиці Князів Коріатовичів (№176).

Відключення світла у Вінниці сьогодні пов’язані із плановими роботами. Електропостачання на деякий час може припинятися на вулиці Політехнічній, Ботанічній, Магістратській, Театральній, Запорізькій, Артинова, Грушевського, Героїв Нацгвардіїї, Марії Гавриш, Захисників Неба, Янгеля, Гонти, Зінов'єва, Світличного, Гуцала, Суровцової, Руданського, Полубуткіна, на Хмельницькому та першому провулку Київському.

Вінничани можуть звернутися до «Цілодобової варти» за коротким номером 15-60.



Переглядів: 1355
Поширень: 0

Останні новини