Людмила Квєтна презентувала яскраву осінньо-зимову колекцію «In Time»

19 жовтня в ресторані «Mont Blanc» відбувся персональний показ колекції Людмили Квєтноі осінь/зима 2018/2019. Колекція носила назву «In Time», що можна перекласти як «Вчасно». На показ зібрались численні друзі й прихильники дизайнерки: шановне товариство в ошатному вбранні насолоджувалось романтичною скрипковою музикою та легкими наїдками. До початку показу у всіх був час поспілкуватись у приємній компанії, привітати пані Квєтну та зробити серію селфі.

Сучасна жінка живе в плині часу, в шаленому ритмі сьогодення – він пульсує у її впевненій ході, він читається у її відкритому до всього нового погляді. Вона знає чого хоче, від невпинного світу загалом і від швидкоплинної моди зокрема. Саме для таких сучасних жінок і творить Людмила Квєтна. Ну а зручність, комфорт та елегантність у кожному вбранні – це стильний почерк майстра без якого досконало продуманий одяг від Квєтної і не можна собі уявити.

Показ розпочався серією розмаїтих за формою і кольором пальто. М’які вовняні тканини, цікаві деталі комірців і розмаїтий крій рукава – безкінечна майстерна гра з темою та її варіаціями. Серед верхнього одягу колекції було маса пальтечок святкових і пишних, а також повсякденних, з утилітарними капюшонами і кишенями. Вільні за формою і більш прилягаючі, плавно спадаючого силуету та перебільшено-об’ємні.

Окремо потрібно підкреслити про кольори всієї колекції. Використано ледь не всю кольорову палітру! Але всі кольори особливі, дуже «квєтненські»: якщо блакить, то ніжний її відтінок, якщо червоний, то впевнений, без підтонів, синій - насичений індіго, салатовий – кольору юної трави, а ще відтінки спілої малини, темно-фіолетовий, смарагдовий і золотавий. А ще принти, серед яких знайшлось місце як анімалістичним, так і флористичним.

З важливих деталей можна виділити використання пір’я в якості наголосу на визначені деталі образу, чималу кількість тканин з блиском. Якщо це спідниця, то пряма, або ж плісе, якщо брюки, то майже завжди прямі та зі стрілками, або ж зовсім широкі, мов спідниці-кльош.

Взагалі, колекція стала парадом всіх можливих видів верхнього одягу: класичні пальто і стьобані куртки, елегантні кейпи та вільні накидки, довгі жилети яскраві та дощовики, м’які шалики й спортивні парки, нарешті шикарні плащі з тафти. За ними слідували косуха й різних форм жакети – дизайнерка догодила всім смакам.

У другій половині показу на подіумі стали домінувати костюми, зі спідницею чи брючні та сукні з цікавими модними деталями. Тут вже знайшлось місце й вигадливому  мереживу, і повітряному шифону, малюнку на тканині, рюшам і блиску. Наголосами наприкінці стала золотава сукня з одним мереживним рукавом та мереживна туніка з пір’ям по низу.

Ця колекція майстрині така ж розмаїта як і наш час! Від нас самих залежить як ми користуємось своїм часом. Людмила Квєтна пропонує це робити стильно та розумно.



Переглядів: 3543
Поширень: 1

Останні новини